16 nov. | Presentació del llibre 'It Would Never Be Quite the Same Again', de Xavier Ribas

Dijous 16 de novembre del 2017, a les 19.30 h | Fundació Antoni Tàpies

Presentació del llibre It Would Never Be Quite the Same Again, de Xavier Ribas

Presentació a càrrec del seu autor, Xavier Ribas, Rosa Lleó, comissària, i Carles Guerra, director de la Fundació.

Aquesta edició, que converteix en llibre una coneguda sèrie de fotografies de Xavier Ribas, ha estat produïda per la Fundació Antoni Tàpies. Presentació a càrrec del seu autor, Xavier Ribas, Rosa Lleó, comissària, i Carles Guerra, director de la Fundació.

Xavier Ribas (1960) és fotògraf i professor de la Universitat de Brighton i de la Universitat Politècnica de València. Va estudiar Antropologia Social a la Universitat de Barcelona i Fotografia Documental a la Newport School of Art and Design. El seu treball fotogràfic investiga llocs i històries controvertides, i les geografies de l'abandonament. Els seus treballs recents prenen forma d'extensa xarxa fotogràfica, que sovint inclou textos, material d'arxiu i imatges en moviment com a formes múltiples i compostes d'examinar els assentaments temporals, els llocs de desenvolupament corporatiu i d'exclusió, els territoris fronterers i les geografies d'extracció.

L'edició limitada estarà a la venda a la llibreria del museu. Descompte per als Amics Individuals i Col·laboradors, i obsequi per als Amics Protectors i Patrocinadors.

Autor: Xavier Ribas. | Durada: 1 h. | Calendari: dijous 16 de novembre del 2017, a les 19.30 h. | Preu: gratuït.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08009 Barcelona


#llibres #artistes #agenda #conferències #conferencies #gratis #museus #catalunya #barcelona

Entrades populars