23, 24 nov. | Toma de corriente 2 + En la oscuridad brillante + Mòdul i trànsit | Es BaluartEs Baluard torna a visibilitzar la seva Col·lecció en nous contextos. Aquesta vegada, en una col·laboració amb el MAC de Xile. Així, el 24 de novembre del 2017 presentem l'exposició «Toma de corriente 2» a partir de les obres de videoart d'artistes vinculats a les Illes Balears, acompanyada d'una selecció dels projectes desenvolupats des de l'àrea de Formació del museu.

El proper 23 de novembre del 2017 presentem "En la oscuridad brillante", el projecte que l'artista Fermín Jiménez Landa ha desenvolupat dins de la quarta Beca de Producció a la Creació Videográfica DKV - Es Baluard. 

L'art sonor arriba a Es Baluard integrant-se en espais experimentals, com és el que s'aconsegueix a partir de l'exploració dels sons produïts per l'ascensor del museu i el seu entorn. Placa Base, col·lectiu associat d'Es Baluard, ha creat "Mòdul i trànsit" amb un llenguatge a partir de l'enregistrament de l'activitat de l'ascensor que es materialitza en una instal·lació sonora que consta de diverses miniatures. 

ES BALUARD MUSEU D'ART MODERN I CONTEMPORANI DE PALMA
Plaça Porta de Santa Catalina, 10. 07012 - Palma, Illes Balears
www.esbaluard.org


#exposicions #activitats #tallers #museus #balears #artistes #performances #installacions #agenda #Palma

Entrades populars