Presentació de 'Radicals lliures' de Vicenç Altaió i 'Esdeveniments' de Ricard Mirabete a la Tàpies

Dimarts 28 de novembre del 2017, a les 19h. | Gratuït
Fundació Antoni Tàpies

Presentació dels llibres de poemes Radicals lliures, de Vicenç Altaió, i Esdeveniments, de Ricard Mirabete


Presentació dels llibres de poemes de Vicenç Altaió i Ricard Mirabete. Amb intervenció sonora de Josep Manuel Berenguer (altaveus).

Presentació dels llibres de poemes a càrrec dels seus autors. L'acte s'iniciarà amb una peça d'obertura, obra de Josep Manuel Berenguer, que dura 13 minuts. Es tracta d'un encàrrec de la Clara Garí i l'Institut International de Musique Electroacoustique de Bourges, es diu On Nothing, en record de la Lecture On Nothing de John Cage. Està feta a partir d'un minut de l'enregistrament que l'Orquestra del Caos va publicar de les cassolades que contra la guerra d'Iraq ressonaven d'un mur a l'altre a la ciutat de Barcelona els dimecres a la nit en la primavera de 2003.

La presentació conclourà amb la projecció de l'obra Opus 1981, Andante Desesperato, de 7,15 minuts de durada, obra d'Alfredo Jaar. A manera d'un guerriller sandinista que deixa reposar un fusil per agafar el clarinet, inspirat en una fotografia de Susan Meiselas del 1979, Jaar interpel·la la força i ens convida a participar amb força a la força de la cultura.  L'obra presentada a la Fundació Mario Merz, a l'exposició Abbiamo amato tanto la rivoluzione, posava en diàleg l'art, la poesia i la política.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona, Catalunya


#llibres #conferencies #concerts #artistes #literatura #agenda #gratis #museus #barcelona #catalunya #poesia  

Entrades populars