Col·lectiva: Dona. Creadora i Motiu | N2 Galeria | Leticia Gaspar, Liu Guangyun i Marta Lafuente

Propera inauguració de l'exposició col·lectiva Dona.Creadora i motiu, de les artistes Leticia Gaspar, Liu Guangyun i Marta Lafuente. La inauguració tindrà lloc dijous 8 de març de 2018, a partir de les 19:00h, a la N2 Galeria de Barcelona. N2 Galeria presenta l'exposició col·lectiva Dona: Creadora i Motiu que reuneix obres de l'artista xinès Liu Guangyun, la creadora catalana Marta Lafuente i l'artista basca Leticia Gaspar.

A les obres de Guangyun, pertanyents a la sèrie Surfaces, els rostres bells, però artificials, de diverses dones estan atrapats en resina semitransparent. Guangyun parla de la manipulació cosmètica, quirúrgica i digital que crea una norma de bellesa artificial. Guangyun realitza una crítica a les normes estètiques contemporànies i a la societat de consum, en particular a la pressió a la qual se sotmet a la dona per complir amb uns cànons imposats.

Per la seva banda, en l'obra de Marta Lafuente, com assenyala Véronique Dupas: la figura humana sobresurt enmig de paisatges tenyits de malenconia. La seva temàtica s'inclina sovint cap a a escenes quotidianes, paisatges que ens són familiars i que formen part de la vida de l'artista. 

Al treball de Leticia Gaspar, en canvi, cobren protagonisme elements del paisatge urbà i els efectes de la llum artificial. Com ha escrit sobre la seva obra Gabino Bust Hevia: Edificis, construccions, casetes, establiments i interiors apareixen pautats per diferents focus lumínics, aconseguint àmbits misteriosos, tètrics, investits d'un profund estranyament, propers, en ocasions, a l'oníric. 

Els tres artistes treballen la figuració no realista en una tècnica mixta summament matèrica per atrapar les figures, rostres o espais en un temps congelat.

N2 Galeria
Enric Granados, 61. Bx. 
08008 Barcelona. Catalunya 


#galeries #barcelona #exposicions #pintura #catalunya #inauguracions

Entrades populars