34es Jornades del Dia d'Andalusia a Manresa | 10 i 11 març

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de març del 2018 se celebren les 34es Jornades del Dia d'Andalusia a Manresa. La commemoració, organitzada a la ciutat per la Casa d'Andalusia, començarà demà a les 12 del migdia a la seu de l'entitat al Casal de les Escodines, carrer Sant Bartomeu número 50, tindrà lloc l'acte institucional amb la conferència «El Llegat d'Al-Andalus» a càrrec de Francesc de Borja García Duarte i la presentació del Llibre Mozárabes en l'origen dels Regnes Cristians.

La Festa del Dia d'Andalusia serà demà al Museu de la Tècnica, carretera de Santpedor número 55, a partir de les 8 del vespre amb l'actuació de Quadres de Ball i escoles del Bages. Els actes continuaran diumenge a 2/4 d'1 del migdia amb una missa flamenca rociera a l'església de Crist Rei oficiada per mossèn Estanislau Corrons. Hi cantaran Encarnita Ferrete, Cristian Cosano i Manuel Camps amb Paco Galán a la guitarra i Enrique López i Jorge de la Llum (percussions).

A les 2 de la tarda, dinar de convivència al Museu de la Tècnica i el fi de festa tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda amb l'actuació del Cor Rociero Esperança Macarena, l'Escola de Guitarra de l'Entitat i la presentació de Nous Sons Flamencs de Jorge de la Llum. I l'actuació especial de Javier Ginés i el quadre flamenc Desafiament Flamenc.


#catalunya #manresa #interculturalitat #cultura #agenda #musica #concerts 


Entrades populars