Entrevista a Najat El Hachmi per parlar de 'Mare de llet i mel'



L'equip d'Itacat Ràdio, l'Agència de Comunicació Intercultural, entrevista a l'escriptora catalana Najat El Hachmi. Entrevista a càrrec de Carles Peña i Omaria Beltrán. Al programa es parla de l'últim llibre publicat per l'autora, titulat 'Mare de llet i mel' (Edicions 62). Al programa també es reflexiona sobre l'experiència vital intercultural a Catalunya i sobre la societat i l'estil de vida de les families amazigs. 

L'entrevista fou realitzada el divendres 3 de març del 2018 a la seu del CIEMEN a Barcelona, per a Itacat Ràdio. Itacat Ràdio és un projecte d'ITACAT, l'agència de comunicació intercultural, realitzat gràcies al suport de l'equip de comunicació de Xarxa BCN Antirrumors, l'Ajuntament de Barcelona, L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el CIEMEN i l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

Si us ha agradat l'entrevista, feu-vos subscriptors del canal a Youtube:



#radio #interculturalitat #cultura #literatura #racisme #interreligiositat #migracions #dretshumans #africa #islam #marroc #amazigs #catala #llibres #videos #catalunya #barcelona

Entrades populars