"Temporal al Museu Picasso" | Vacca | Museu Picasso


TEMPORAL AL MUSEU PICASSO
Del 9 de març a l'1 d'abril de 2018

Un projecte acústic de VACCA al Pati Finestres del Museu

En la línia de les intervencions d'art contemporani que el Museu Picasso va iniciar l'any passat, i en ocasió de l'aniversari del Museu Picasso, inaugurat el 9 de març de 1963, es presenta una proposta  que celebra l'obertura de l'entitat, que en aquell moment va significar una renovació cultural controvertida per a Barcelona.

TEMPORAL és una instal·lació sonora adaptada a l'espai del Pati Finestres del Museu Picasso de Barcelona i pensada per l'artista Vacca.

La instal·lació consisteix en la simulació d'una tempesta meteorològica que es va apropant, mitjançant diversos equips de reproducció i difusió de so distribuïts pel Pati.

Els diversos significats del mot temporal entren en joc en aquesta proposta: des de la tempesta meteorològica, a la tempesta cultural que l'art pot generar, passant per les qualitats efímeres del projecte en particular i de l'art sonor en general. I d'altra banda, sense oblidar que temporal és també l'adjectiu que s'aplica a les propostes artístiques i exposicions portades a terme pels museus.

En aquest sentit, TEMPORAL es presenta al Pati Finestres, l'àrea del Museu Picasso destinada a les exposicions temporals.

Vacca (Granollers, 1954) és un artista amb una llarga trajectòria de més 30 anys que treballa en els marges de l'art conceptual, i experimenta amb la incidència del so com a mitjà artístic.


Museu Picasso
Montcada 15 - 23
08003 Barcelona, Catalunya
www.museupicasso.bcn.cat

#museus #exposicions #agenda #catalunya #barcelona #performances #patrimoni #artistes


     

Entrades populars