Luis Feo | Las Edades del Hombre | Aguillar de Campoo

L'obra "Vanitas" de Luis Feo forma part de la XXIII edició de Las Edades del Hombre que porta per títol Mons Dei i que es podrà visitar a Aguillar de Campoo (Palència), entre maig i novembre del 2018. 

L'exposició anual, organitzada per la Fundación Las Edades del Hombre és l'exposició institucional més important de l'artista que té lloc a Espanya i una de les més importants a nivell mundial. La mostra d'enguany, comissariada per José Luis Calvo, abasta dos espais de gran interès artístic i històric: la Col·legiata de Sant Miquel (segles XIII i XIV) i l'església de Santa Cecília (segles XII i XIII), en el vessant de castell d'Aguilar de Campoo. 

A més del marc incomparable en el qual té lloc Mons Dei, cal destacar l'exquisit muntatge que genera l'harmonia en què conviuen i dialoguen obres de grans artistes de la història de la humanitat com El Greco o Goya amb algun artista contemporani entre els quals figura nostre artista Luis Feo.

Las Edades del Hombre suma vint-i-exposicions, gairebé cinc mil obres exposades -més de dos mil cinc-centes restauradas- i més d'onze milions de visitants.

Més informació


#internacional #exposicions #artistes #pintura #gratis #international

Entrades populars