La 5a Universitat Nova Història de Montblanc torna amb més força que mai


Els participants gaudeixen de més de 30 conferències d'investigadors d'arreu de la nació.

La vila de Montblanc (Conca de Barberà) acull un any més la reunió dels millors especialistes de l'Institut Nova Història (INH) que al llarg de cinc dies, de l'1 al 5 d'agost, ens ofereixeran l'oportunitat de gaudir d'un bon nombre de conferències, projeccions i visites guiades.

La Universitat Nova Història, que enguany arriba a la seva cinquena edició, es proposa recuperar la veritable història de Catalunya, del Regne de València i de l'antic Regne de Mallorca. El nostre passat ha patit durant segles el jou de la censura espanyola, implacable en la seva tasca de tergiversació de la realitat. Els fets d'octubre del 2017 ens demostren com actualment la maquinària de l'estat segueix adulterant el relat dels fets, amb absoluta impunitat, al davant dels nostres ulls. Que no devia fer segles enrere? Els investigadors que participen a la Universitat Nova Història fa anys que denuncien i expliquen les adulteracions que l'estat espanyol ha portat a terme al llarg de la història del nostre país.

La Universitat Nova Història ja ha esdevingut un clàssic entre les universitats d'estiu del nostre país i any rere any creix en qualitat i en participació. També milloren les aportacions científiques. Si voleu gaudir d'un estiu d'història, no us podeu perdre aquesta trobada. La Universitat Nova Història és una oportunitat única per gaudir de la investigació històrica i per fer-se una idea més versemblant del que ha estat el passat de la nostra nació.

Programa de la 5a Universitat Nova Història

Més informació i inscripcions


#fires #educacio #formacio #historia #estiu2018 #universitat #art #agenda #montblanc #tarragona #patrimoni 

Entrades populars