Exposició sobre 'Stanley Kubrick' | CCCB, Barcelona


El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB, presenta l’exposició «Stanley Kubrick», un recorregut cronològic per l’obra d’un geni del cinema, creador d’obres mestres en una gran diversitat de gèneres cinematogràfics. 

La mostra repassa la trajectòria creativa del director novaiorquès Stanley Kubrick (1928-1999), des dels seus anys d’aprenentatge com a fotògraf a la revista Look, els seus dotze llargmetratges, i els seus projectes nonats o encomanats a la responsabilitat d’altres cineastes.

Comissariada per Hans-Peter Reichmann i Tim Heptner, del Deutsches Filmmuseum de Frankfurt, la mostra ja s’ha pogut veure en diferents ciutats del món. El crític de cinema i escriptor Jordi Costa és el responsable de la seva adaptació al CCCB on s’incorporen continguts inèdits.

Inauguració, dimarts 23 d’octubre del 2018, a les 19.00h.

«Stanley Kubrick» és una exposició del Deutsches Filmmuseum, Frankfurt am Main, Christiane Kubrick, Jan Harlan i l’Stanley Kubrick Archive de la University of the Arts London, amb la col·laboració de Warner Bros. Entertainment Inc., Sony-Columbia Pictures Industries Inc., Metro Goldwyn Mayer Studios Inc., Universal Studios Inc., i SK Film Archives LLC.

Més informació


CCCB
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Carrer Montalegre, 5
08001 Barcelona, Catalunya


#exposicions #inauguracions #museus #cinema #fotografia #artistes #barcelona #catalunya #agenda 

Entrades populars