'És urgent la protecció absoluta contra l'abús infantil' | Conferència de Luisa Vicente



Conferència de Luisa Vicente
Dia: 4 desembre 2018
Hora: 20h
Lloc: Cafè de l'Opera (La Rambla, 74, Barcelona)
La conferència és en llengua espanyola.
Organitza: Grup "G.P.S."
Preu: 5 euros


El proper dimarts 4 de desembre de 2018, a les 20 h, tindrà lloc la conferència de Luisa Vicente titulada 'És urgent protecció absoluta contra l'abús infantil. Compromís social prioritari. Alerta al programa Skolae'.

La xerrada tindrà lloc al Cafè de l'Òpera de Barcelona (La Rambla, 74, davant del Gran Teatre del Liceu). En ella, Luisa Vicente tractarà de manera crítica el tema de la proliferació dels casos de pederàstia, es qüestionarà l'educació sexual vigent i s'analitzarà el perillós programa Skolae.

Segons declaracions de la Interpol, l'Europol i l'FBI, l'increment de la pornografia infantil i l'abús sexual a menors, nens i nadons, s'ha incrementat de manera alarmant en aquests últims anys.

El compromís social que caracteritza el Grup de tertúlies / conferències "GPS", que se celebren a l'emblemàtic Cafè de l'Òpera, moderades per la psicòloga Sra. Montse Guàrdia, ens porta a denunciar, mitjançant una conferència informativa, la situació a la que ens enfrontarem en breu en matèria d'educació sexual i de gènere a casa nostra.

És un fet, que incomprensiblement ha estat ocult als mitjans i en totes les escoles i davant el qual, el Grup "GPS" vol expressar la seva més absoluta disconformitat a través de la ponent Sra. Lluïsa Vicente Santiago, estudiosa i investigadora d'aquest tema . Ens referim a la implantació obligatòria del programa Skolae, que ja s'imparteix en tots els col·legis públics i privats de la UE, i que també estarà implantat a Espanya en el 2021.

Luisa Vicente Santiago. Ha estat assessora jurídica i econòmica en matèria sociolaboral, empresarial i en Recursos Humans. Va obrir la seva pròpia empresa dedicada al Comerç Exterior.

Més informació

#conferencies #barcelona #catalunya #agenda

Entrades populars