ASIMETRIES - Convocatòria de residències | Espai E


ASIMETRIES | ESPAI E
CONVOCATÒRIA OBERTA: RESIDÈNCIA D'INVESTIGACIÓ I VIVER DE PROCESSOS
Fins el 20 de febrer de 2019

ESPAI E és un espai d’experimentació, aprenentatge, creuament de disciplines i recerca cultural, aplicada a contextos que es troben en transició. Sota la temàtica ASIMETRIES es proposa explorar llocs de la ciutat que estan travessats per qüestions de desigualtat, manca d'equivalència, vulnerabilitat o precarietat imposada. Es refereix a contextos en transició significats per l’asimetria, i que per aquest motiu les formes de vida, els espais o les activitats són fruit de la inestabilitat, la transitorietat o la fragilitat, circumstàncies que alhora reclamen vies d’oportunitat projectual.

ESPAI E és un viver de processos oberts a espais en transició, on prenen forma diferents asimetries (econòmiques, socials, laborals, relacionals, racials, d’orientació sexual…), per activar pràctiques creatives que incideixen de manera imaginativa en el contextos socials.

ESPAI E | ASIMETRIES és un projecte d’IDensitat per Fabra i Coats Fàbrica de Creació de Barcelona.

En col·laboració amb Màster Universitari de Recerca en Art i Disseny, Eina-Universitat Autònoma de Barcelona; Màster Universitari en Antropologia Urbana, Migracions i Intervenció Social, Universitat Rovira i Virgili (Tarragona); PERMEA – Programa Experimental de Mediació i Educació a través de l’Art. Universitat de València i Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.CAT

Més informació


#beques #residencies #catalunya #artistes #agenda #art #barcelona #premis

Entrades populars