EINA presenta el projecte de disseny 'Nyam' a la fira Greenhouse d'Estocolm, Suècia


Del 5 al 9 de febrer del 2019 a l'estand C14:22 del Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair 2019, Estocolm, Suècia.

Els estudiants del Grau de Disseny d'EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona 
presenten a Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair el projecte Nyam, Mediterranean Lifestyle Revisited que materialitza l’essència de la cultura mediterrània a través del seu menjar.

Nyam, Mediterranean Lifestyle Revisited és un projecte de mobiliari, il·luminació i productes de l’entorn contract desenvolupat per estudiants del Grau de Disseny d'EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona (UAB) per a Greenhouse, Stockholm Furniture & Light Fair 2019.

El nom del projecte, Nyam, vol ser un homenatge a la tradició mediterrània a través d’una onomatopeia utilitzada per expressar que el menjar és deliciós. El projecte revisa l'essència mediterrània com a estil de vida a través de 10 objectes vinculats al menjar com a acte cultural i social.

Els productes es presenten en forma de col·lecció compartint textures, colors i formes derivades de materials com la fusta, el cotó, el vímet o la terracota. Amb Nyam, Mediterranean Lifestyle Revisited els estudiants d’EINA traslladen al nord d’Europa la llum, les formes i l’artesania del sud.

Amb el suport de:
Santa & Cole, ICEX, Interiors from Spain

Amb la col·laboració de:
Yök Casa + Cultura, Estiluz, Roig, 40 plumas, Carpyen, Red Woods, Siscart

Més informació


#agenda #exposicions #disseny #escoles #educacio #fires #catalunya #suecia #europa #internacional #artistes

Entrades populars