Territoris confluents | Béatrice Bizot / Ramon Cornadó | Galeria Anquin's, Reus


Béatrice Bizot / Ramon Cornadó

Inauguració: Dissabte, 26 de gener del 2019, a les 12 h.
Amb un tast de Vermut Miró en companyia dels artistes

Galería d'art Anquin's
Carrer Campoamor, 2
Reus, Catalunya
www.anquins.com

"Hi ha una primera percepció que sentim quan entrem a la galeria i observem la mostra, i és el silenci. Els rostres que ens presenta l'escultora, treballats dins d'una concepció clàssica, amb trets bellament modelats, són rostres meditatius, semblen estar immersos en els seus pensaments, fins i tot quan estan junts no parlen entre ells, sinó que s'acompanyen en la seva calma i serenitat. D'igual manera, la tranquil.litat, la quietud, una soledat desitjada, es fan presents en els paisatges de Cornadó.

El fotògraf surt a passejar, no cerca llocs pintorescos, ni que captiven per la seva bellesa, simplement vol caminar, sortir de la ciutat i anar pels seus voltants. No necessita anar molt lluny per trobar el que cerca, captar petits detalls, segurament insignificants per qualsevol altra passejant, però no per la seva mirada."


Extracte de l'article d'Antonio Salcedo publicat a 'El temps de les arts'.

-Ramon Cornadó ens proposa copsar i dialogar amb la natura des del seu vessant més subtil i fràgil, amb un to minimalista i poètic en la seva escenografia.

L'espai buit, com a consciència.
Els nuvols i la vegetació, com a pensaments.
La dansa dels pensaments dins l'espai buit i infinit de la consciència.

-Béatrice Bizot, com a escultora, s'interessa pel volums i la matèria, tant en les grans dimensions com en les petites. En aquesta exposició, proposa paral·lelament escultures i joies, fent desaparèixer la frontera entre les dues disciplines. 

#exposicions #gratis #inauguracions # pintura #escultura #galeries #catalunya #agenda #artistes

Entrades populars