Arriba OFFLlumBCN 2019 | Poblenou Urban District | Barcelona


Del 15 al 17 de febrer del 2019, de 19h a 00h, arriba el OFFLlumBCN realitzat per alguns dels associats de Poblenou Urban District de Barcelona, on descobriràs un recorregut alternatiu al LlumBCN’19.

Al vespre els espais artístics i creatius del barri il·luminaran els carrers i presentaran propostes lumíniques de petit format al festival. Espais habitualment tancats al públic en aquests horaris, com la Fundació Palo Alto, obriran les portes amb propostes lumíniques que sorprendran els assistents. Galeries d'art i museus com L&B Contemporary Art, Manifest Destiny Art, Chez Xefo, La Plataforma i Museu Can Framis reinventaran les seves exposicions per adaptar-les a l’OFFLlumBCN. Restaurants com el Sopa, Van Van Var i El Quinto que oferirà un maridatge entre llum i gastronomia, i els estudis de disseny i producció com Carpintectura, Nodo i Story We Produce, trauran la seva imaginació a passejar per al goig dels transeünts.

Amb el OFFLlumBCN la narrativa, el disseny i l'art es donen la mà en un recorregut que vol fer notar la creativitat latent rere les parets del barri. Estructures retro il·luminades, escultures amb videomapping, il·luminació i audiovisual se sumen per celebrar que el Llum Barcelona torni a Poblenou un cop més.

Poblenou Urban District organitzador de l'OFFLlumBCN és una associació privada sense ànim de lucre, constituïda a principis de l’any 2012 per un grup d’empreses i professionals independents del sector creatiu que es van unir amb l’objectiu d’impulsar l’oferta cultural i comercial de la zona i promoure el Poblenou com el districte d’art i creativitat de Barcelona. En l’actualitat amb més de 130 membres.

Consulteu la programació#fires #agenda  #exposicions #inauguracions #barcelona #catalunya #disseny #artistes

Entrades populars