Trapalladas, espantallos, farandulos | Für Alle Fälle | Fundació Joan Miró


Inauguració de l'exposició «Trapalladas, espantallos, farandulos», del col·lectiu Für Alle Fälle (Vanessa Castro i Iñaki López), el dijous 4 d'abril, a les set del vespre. Aquesta exposició forma part del cicle 2018 – 2019 de l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró de Barcelona.
Us animem a participar al taller de farandulos, una figura pròpia del carnestoltes a les zones rurals de Galícia, previ a la inauguració de l'exposició, conduït pels artistes.

Espai 13

Autor: Für Alle Fälle

Dates: 05/04/2019 — 24/06/2019
Comissariat: Pilar Cruz

El col·lectiu Für Alle Fälle (Vanesa Castro i Iñaki López) presenta una mostra de pràctiques d'autosuficiència tecnològica en el context rural gallec. Mentre que el consolidat moviment maker és cada vegada més dependent d'altes tecnologies corporatives, l'Iñaki i la Vanesa han trobat multitud d'exemples de baixa complexitat i alta eficàcia.

Davant de necessitats concretes, aquests no-makers troben solucions senzilles, però carregades d'enginy i capacitat de resolució, impregnades de sabers tradicionals, casolans i amb el màxim aprofitament de recursos i materials propers, sovint reciclats o recuperats. A la sala es podrà veure una instal·lació de diferents sistemes d'espantaocells (espantallos) que els artistes han rastrejat, així com documentació en vídeo d'alguns d'aquests enginys que transformen una andròmina en un aparell (trapalladas).#Exposicions #Barcelona #Museus #Inauguracions #gratis #artistes #Catalunya #agenda

Entrades populars