Someone Walking Around. Cicle de performances i d’intervencions | Fundació Antoni Tàpies


Amb aquest títol un xic críptic, l’artista i comissari d’exposicions flamenc Erich Weiss presenta un cicle de performances i d’intervencions que tindran lloc durant la primavera del 2019. Són accions aparentment espontànies que cohabiten, durant unes hores o uns dies, amb les obres exposades. D’aquesta manera, el públic es pot trobar amb un element inesperat que l’obliga a ressituar-se dins l’exposició.

Els artistes escollits per formar part del cicle, tots ells coneguts a bastament en l’àmbit de la performance, han acceptat les regles del joc: actuant com a convidats a l’exposició dedicada a Antoni Tàpies. Com si citessin la famosa dita de Duchamp a guest + a host = a ghost (un convidat + un hoste = un fantasma), la presència dels artistes serà semblant a la d’un fantasma que apareix i desapareix, sovint deixant un rastre de la seva visita, oferint al públic la possibilitat d’atendre el seu protagonisme accidental en un espai dedicat a un altre artista.


Dates: del 05.04.2019 al 30.06.2019 | Preu: 8 € | Artistes participants: Jirí Kovanda, Germaine Kruip, Nils Nova i Roman Ondak. | Comissari: Erich Weiss.

Activitat produïda per: Fundació Antoni Tàpies amb el suport de Centro Checo Madrid, Mondriaan Fonds, the Swiss Arts Council Pro Helvetia i The Pudil Family Foundation, i en col·laboració amb Aclam Guitars i Moritz.

Aforament limitat. Inscripció prèvia: activitats@ftapies.com.

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona, Catalunya


#activitats #performances #museus #barcelona #agenda #catalunya

Entrades populars