El Dia Mundial del Medi Ambient, us conviden al teatre | 5 juny | BCNEn el marc de l’Any Margalef, us convidem el proper 5 de juny del 2019, a les 17h, a l’acte de commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient que tindrà lloc al Born Centre de Cultura i Memòria (C/Comercial, 5 de Barcelona).

A l’acte, l’Enric Llort interpretarà una adaptació del llibre "L’home que plantava arbres", de Jean Giono. Aquesta és la història de Elzéard Bouffier, un home de muntanya que, sense que ningú en sàpiga res decideix transformar el paisatge que l’envolta. I mentre el país es debat en Guerres Mundials, ell continua plantant arbres incansablement, fins a cobrir les muntanyes de verdor i canviar per sempre la vida de tots els habitants de la regió. És el retrat d’un personatge que testimonia l’enorme valor d’un gest senzill com és plantar una aglà i esperar que creixi. I repetir-lo milers de vegades.

L’acte també comptarà amb un col·loqui moderat per Ferran Miralles, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, on hi participaran: el Dr. Narcís Prat, catedràtic del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona i la Dra. Cèlia Marrasé, biòloga marina de l’Institut de Ciències del Mar.

Aforament limitat

Entrades populars