El World Paper Gallery Barcelona presenta la seva sisena edició | Fins el 7 juny


Joan Cardona
World Paper Gallery Barcelona
Del 9 de maig del 2019 al 7 de juny del 2019
Gratuït

El World Paper Gallery Barcelona presenta la 6ª edició a Barcelona aquest 2019, consolidant-se, així, com un esdeveniment artístic i cultural de referència que apropa l’art a nous públics i promou i incentiva la participació de la societat en el món cultural, ampliant així l’oferta i implicant als ciutadans a valorar i a enriquir els seus vincles amb el patrimoni artístic i cultural de la ciutat. 

Es consolida com un esdeveniment artístic i cultural de referència amb la seva sisena edició. El concepte és un paradís pels amants de l’art de la ciutat: una macro exposició col·lectiva de galeries centrada en el paper com a suport i mitjà. Durant un mes, els visitants podran anar a diferents espais expositius on es mostren diverses obres, com dibuixos, fotografies, aquarel·les i gravats, entre d’altres. Un dels seus objectius és apropar l’art a la ciutadania, i ho fan defensant i lluitant per oferir projectes tot obrint els seus espais de forma gratuïta. 

D’aquesta manera, s’ofereix una experiència que permet conèixer l’obra de desenes d’artistes mitjançant centenars d’obres. Algunes de les exposicions són, per exemple, les de Adalina Coromines, a Pigment Gallery, Laura Lio, a Artur Ramon Art, o la dels germans Santilari que també estaran exposats a Artur Ramon Art. També hi haurà mostres de les obres de Keith Haring, a Imaginart i Josep Guinovart, a Eude, així com la col·lectiva d'artistes emergents a la galeria Fifty Dots o la de fotografies de cinema d'època a la galeria Gothsland.

A part de la ruta per les galeries d’art, aquest any també s’ofereix una ruta pels museus més rellevants de la ciutat de Barcelona. D’aquesta manera, si disposeu de l’entrada anomenada passaport de l’art, podreu accedir de manera gratuïta o amb descomptes a les exposicions de centres com el CCCB, la Fundación MAPFRE, el MACBA, o el Museu Nacional d'Art de Catalunya, entre d’altres.

Entrar a les galeries d’art és gratuït, i el passaport de l’art té un preu de 30 euros. 


Entrades populars