Galacticat 2019 | Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent | Tàrrega | 7-9 juny


El Festival de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent – Galacticat, que forma part de Catalunya Film Festivals, et porta el cinema fantàstic, de terror i de ciència ficció més genuí. Reviu els clàssics un altre cop al cinema i descobreix les millors novetats del gènere!

Galacticat és un Festival de cinema fantàstic i de terror dirigit a tots els cinèfils i en especial als amants de la ciència-ficció i el terror. Aquest any Galacticat compleix la seva 6a edició i manté l’epicentre de les projeccions als cinemes Majèstic i a l’Avinguda Catalunya de Tàrrega.

La VI edició tindrà una durada de deu dies, des del divendres 31 de maig fins al diumenge 9 de juny del 2019. La 6a edició de Galacticat, la Mostra de Cinema Fantàstic i de Terror de Ponent, projectarà 118 pel·lícules de les tres seccions que el conformen: Secció Oficial Llargmetratges, Secció Oficial Curtmetratges-Galacticurt (que aquest any arriba a la tercera edició) i la Secció Clàssics (exhibició). El Galacticat programarà en total al llarg de tres dies més de 50 hores de cinema (30 hores de llargmetratges i 20 hores de curtmetratges).

La convocatòria està destinada a tots els cinèfils i en especial als amants de la ciència-ficció i manté la voluntat d’apropar el passat, el present i el futur del millor dels gèneres fantàstic i terror a través de títols clàssics de culte i premiades estrenes del moment.

El festival manté l’epicentre de les projeccions als Cinemes Majèstic i a l’avinguda Catalunya de Tàrrega i inclou tres seccions: la Secció Oficial de Llargmetratges amb pel·lícules a competició i amb un premi a la millor pel·lícula, la Secció Oficial de Curtmetratges-‘GalactiCurt’ amb curts a competició en sis categories (dues per a menors de 18 anys i quatre per a majors de 18 anys) i la secció Clàssics (mostra de pel·lícules fora de competició).


Entrades populars