Inscripcions obertes per a la 8a Trobada BID d'ensenyament i disseny | Madrid


8a Trobada BID d'Ensenyament i Disseny: 100 Anys després de la Bauhaus
Del 20 al 22 de novembre 2019

Tancament d'inscripcions convocatòria general: 31 de maig 2019.

Central de Disseny de Matadero
Passeig de la Chopera, 14, Madrid

S'ha ajornat el termini d'inscripció 2019 perquè pugueu participar a la 8a Trobada BID d'ensenyament i disseny. Esperem que aquesta nova data permeti la participació dels centres formatius i els seus estudiants i docents en totes les activitats de la Trobada.

La Trobada BID és una plataforma de reflexió i debat de la comunitat iberoamericana de Centres d'Ensenyament de Disseny, convocada per DIMAD de Madrid, en el marc de la Biennal Iberoamericana de Disseny, a través d'una convocatòria oberta a tots els centres formatius iberoamericans.

BID impulsa la 8a Trobada BID d'Ensenyament i Disseny: 100 Anys després de la Bauhaus, amb el propòsit de seguir donant suport i difonent bones pràctiques que mostrin com articular de manera clara l'energia creativa del disseny i la seva qualificada aplicació per crear una societat millor.

Enguany es compleix el centenari de la Bauhaus, l'escola d'art i disseny més influent del SXX, que va significar un canvi cap a la modernitat i que encara avui dia està present en el nostre entorn artificial i material. Per això, reflexionar sobre els seus principis fundacionals, estratègies pedagògiques i ideals multidisciplinars, permetrà sobrepassar els principis de la modernitat compartits actualment per múltiples dissenyadors i escoles de disseny en els seus programes acadèmics.

Les seves activitats s'articulen en diferents formats: comunicacions, taules de treballs, networking, conferències, tallers per docent i per a estudiants de disseny, exposició de treballs d'estudiants, visites a centres formatius de Madrid, entre d'altres.

Si vols participar presentant una comunicació en el Fòrum d'innovació docent és necessària una inscripció. Inscriu-te aquí.

Per participar a la Mostra d'estudiants / bid_est 2019 i / o a la jornada de Networking és obligatòria la inscripció general del Centre formatiu i posteriorment l'enviament dels formularis específics a cadascuna de les activitats. Inscriu-te aquí.

Si teniu algun dubte pel que fa a l'enviament dels formularis pots escriure al correu encuentro@bid-dimad.org 

Entrades populars