Minuit Machine presenta el seu àlbum 'Infrarouge' a Barcelona | 3 octubre

Minuit Machine - Foto: Caroline Bonarde


La gira arribarà a Barcelona el 3 d'octubre de 2019

Minuit Machine presentarà el seu pròxim àlbum "Infrarouge", que va sortir a la venda el 13 de maig amb el segell parisenc Synth Religió. Fragrance, artista convidat

Minuit Machine és un duo de dark electro wave que va néixer a París el 2013. Hélène de Thoury, qui va fundar el projecte, produeix fascinants sons i els barreja amb foscos beats electrònics. Amandine Stioui completa la música d'Hélène amb melancòliques línies vocals i compromeses lletres. El duo sol descriure la seva música com "disrupted wave", amb influències dels 80s i 90s

CONCERT A BARCELONA - Sala Razzmatazz 3
3 octubre de 2019
Horari obertura portes: 20: 30 / Fragrance: 21h / Minuit Machine: 22h
Entrades ja a la venda
Preu entrades 17 € (anticipada) / 20 € (taquilla)
Link venda entrades: https://entradium.com/events/minuit-machine-fragrance
Carrer dels Almogàvers, 122, 08018 Barcelona

Minuit Machine és un duet de dark electro wave que va néixer a París el 2013. Hélène de Thoury, qui va fundar el projecte, produeix fascinants sons i els barreja amb foscos beats electrònics. Amandine Stioui completa la música d'Hélène amb melancòliques línies vocals i compromeses lletres. El duo sol descriure la seva música com "disrupted wave", amb influències dels 80s i 90s.

A l'octubre de 2013, llancen l'EP "Blue Moon" que conté la reeixida cançó "Agorafòbia" amb una embriagadora melodia i una acusada bateria electrònica, convertint-se ràpidament en una de les seves cançons més famoses i primer video musical.

Un any després, surt el primer LP "Live & Destroy" amb el segell francès Desire. Aquest treball va ser descrit com un"romanç gelat", una combinació perfecta entre els sons intranquils d'Hélène i la veu emocional d'Amandine. Automàticament, comencen a girar per tot Europa.

Al novembre de 2015 llancen el seu segon àlbum "Violent Rains" amb el segell alemany No Emb Blanc aclamat unànimement per la premsa especialitzada. El primer single "Batlles", també acompanyat d'un vídeo, contribueix a construir la identitat personal del projecte.

Després de tres anys de parèntesi, Minuit Machine va trencar el seu silenci el passat 23 d'abril amb el single "DRGS",aperitiu del seu pròxim treball "Infrarouge" que va sortir el dilluns 13 de maig amb el segell parisenc Synth Religion. Amb un so ple d'emocions i forts sentiments, Infrarouge conté ingredients més electro que els seus anteriors treballs. En contrast amb la intensa foscor i sons ballables, que sempre han caracteritzat la música d'aquest projecte, en aquesta ocasió, encara són més presents i accentuats que mai. Aquest treball, més contemporani, descriu els problemes que troben les generacions actuals.

Soundcloud - https://soundcloud.com/minuit-machine
Vídeo - https://www.youtube.com/watch?v=7hTFFw6tlME


Fragrance

Fragrance. és el projecte liderat per Matthieu Roche. La seva música sempre està en el límit entre el synth pop melancòlic i la música electrònica ballable, on la seva veu suau i embriagadora es troba entre ritmes penetrants i sintetitzadors aguts.

Si el seu EP de debut "Dust & Disorders" va ser un "huis-clos" claustrofòbic de pors interiors; el seu primer àlbum "Now That I'ma Reial" suposa un pas cap al món exterior. Històries semi-somiades, relacions espirals, la set de llibertat i l'alleujament són els inquietants temes que es troben darrere del seu nou treball.

Soundcloud - https://soundcloud.com/thisisfragrance
Vídeo - https://www.youtube.com/watch?v=NidVWgkNh1c

Entrades populars