Presentació de la publicació: Schools are dead | MACBA | 23 maig


Schools are dead! és una publicació que recull materials relacionats amb projectes pedagògics radicals, llibertaris o alternatius, que escapen de les lògiques de l’educació reglada.

La publicació es basa en una investigació de Dorothy Spencer i Joan Pallé sobre el paper rellevant dels fanzins i les revistes com a eines pedagògiques, i es fixa en projectes editorials vinculats al moviment obrer de principis del segle XX, així com en fanzins i altres materials impresos vinculats al moviment DIY de finals del segle XX fins a l’actualitat. 

L'investigació parteix del cas del Boletín de la Escuela Moderna, vinculat al projecte de Francesc Ferrer i Guàrdia, per posar en relació iniciatives i materials impresos procedents de diferents arxius de les ciutats de Londres i Barcelona.

La presentació comptarà amb la participació de Gelen Jeleton, Dorothy Spencer i Joan Pallé.

Schools are dead!
és el projecte seleccionat en la modalitat d’investigació de la convocatòria Art Jove 2018 i s’ha realitzat en el marc de la col·laboració entre el MACBA i la Sala d’Art Jove. Ha rebut el suport de La Escocesa Centre de creació. Ha comptat amb la tutoria de Chris Jhones i Yaiza Hernández.

Programa

DIJOUS 23 DE MAIG 2019, A LES 19 h
Lloc: Planta baixa del CED
Gratuit. Sense reserva prèvia

Mes informació

Entrades populars