Premi Foundwork 2019 per artistes residents als Estats UnitsZakriya Rabani, Divine Decks, Tampa, 2018. Used skateboard decks, wood, shoelace, steel, light. Courtesy the artist.

Primer Premi Foundwork per artistes residents als EUA
21 maig 2019


Foundwork , la nova plataforma d'artista en línia per a la comunitat de l'art contemporani, es complau a anunciar el primer Premi Anual Foundwork artista, una subvenció sense restriccions amb jurat de 10.000 dòlars per ser atorgat a l'octubre de 2019 a un artista excepcional elegit a la plataforma.

El guanyador també rebrà una visita d'estudi amb cada un dels membres del jurat inaugural, tots els quals són membres del Consell Assessor de Foundwork.

Membres de jurat:

- DeWitt Godfrey, artista, professor de la Universitat Colgate, Hamilton, Nova York, Passat President, College Art Association, Nova York

- Becca Hoffman, Director, Outsider Art Fair, Nova York i París, exdirector, Andrew Edlin Gallery, Nova York

- Tod Lippy, editor fundador, Esopus, President, Esopus Foundation Ltd, Brooklyn

- Manuela Paz, Co-fundador i Director, AMBAIXADA, Sant Joan, Director de Desenvolupament i Planificació Estratègica, Independent curadors Internacional (ICI), Nova York, ex director de Membres, New Art Distribuïdors Alliance (RES), Nova York

- Helen Toomas, directora de la fira, IFPDA Fine Art Print Fair, Nova York, Co-fundador i director artístic, STONELEAF retirada, Kingston, Nova York, ex director, PREMI Fira d'Art Contemporani, Nova York i Miami.

Com participar-hi:

Els artistes són convidats a crear un perfil i els professionals de l'art podran investigar els artistes a Foundwork qualsevol moment.

Per optar al premi, l'artista ha de ser resident als Estats Units i tenir un perfil amb almenys cinc obres publicades a Foundwork durant tot el període de selecció.

Foundwork té un preu de pertinença de 4 dòlars al mes per als artistes, però és gratuït per a estudiants de postgrau acreditada o programes d'art d'estudi de grau.

El Premi Foundwork artista reflecteix el propòsit de Foundwork de ser un recurs per als artistes, independentment de la seva xarxa o pel reconeixement previ. En conseqüència, el procés de selecció tindrà en compte l'històrial d'exposicions i només tindrà en compte les obres d'art i els artistes presents a Foundwork. Vegeu el FAQ i Normes Oficials per a les instruccions sobre com participar-hi. 

El Premi 2019 Foundwork artista es limita als residents dels Estats Units a causa de les regulacions estrangeres. No obstant això, Foundwork és una plataforma global i s'enorgulleix a presentar artistes de més de trenta països.

Si teniu alguna pregunta, si us plau, poseu-vos en contacte amb support@foundwork.art .


Sobre Foundwork

Foundwork és una nova plataforma d'artista en línia per a la comunitat de l'art contemporani. El lloc va ser creat per Adam Yokell, ex galerista de Brooklyn, com a resposta a les limitacions que els artistes i expositors s'enfronten sovint tracten de trobar i connectar-se entre si. 

Foundwork és un lloc creat per a que els artistes presentin el seu treball a una audiència global d'art, on els comissaris, galeristes, i altres col·laboradors puguin investigar i comprometre's amb la pràctica dels artistes allí on s'estableixin.

Foundwork busca generar visibilitat i interès pels artistes a la plataforma, i manté un programa continuat de comissaris convidats. La plataforma compta ara amb artistes autodidactes, juntament amb ex-alumnes i estudiants de més de 150 programes de grau i d'estudis d'art universitaris. Els artistes que treballen en qualsevol mitjà i en qualsevol etapa de la seva carrera són benvinguts.

Entrades populars