Rita Payés i Elisabeth Roma presenten el seu nou disc: Imagina | 28 maig | BCN



Foto: Kris Tina

RITA PAYÉS & ELISABETH ROMA exhaureixen les entrades pel concert de presentació de ‘Imagina’, el seu nou disc. L’LP, titulat ‘Imagina’ ja està disponible a les plataformes digitals

Imagina és un regal de la Rita a la seva mare. És un projecte on s'uneixen dues generacions i dues maneres de viure la música, on tot s'hi val i on cadascú aporta la seva experiència. És un desig on s'hi aboquen temes profunds i emocionants... Imagina és un punt de trobada.

CONCERT PRESENTACIÓ A BARCELONA – Sala Barts Club
28 DE MAIG
Horari inici: 21:15h
ENTRADES EXHAURIDES

Link venda entrades: https://proticketing.com/barts/es_ES/entradas/evento/14859/session/800845/select

(Av. Paral·lel, 62. Barcelona)

Videoclip de “Imagina”



El tema d'aquest videoclip és IMAGINA, el mateix tema que ha posat títol al nou àlbum de Rita Payés i Elisabeth Roma.

‘Imagina’ és una cançó molt estimada per a les dues, de composició d'Antonio Carlos Jobim i Chicho Buarque.

El videoclip de l'artista compta amb influències dels anys 50 i una referència clara a la pel·lícula "Cold War". S'ha gravat a dins la mítica sala de ball La Paloma, sala que torna a estar al focus mediàtic per a la possible obertura després de 12 anys tancada.

Cal recordar que el primer single del disc ja compta amb pràcticament 200.000 visualitzacions a youtube i un abast internacional espectacular només 1 mes després de la seva publicació.

Direcció: Oriol Jodar.
Localització: La Paloma

SOBRE RITA PAYÉS:


Rita Payés Roma té només 19 anys i pot presumir de tenir 8 discos registrats i milions de reproduccions a totes les plataformes digitals. S'inicià com a trombonista en el si d'una família plena de músics. Anys després va entrar a la Sant Andreu Jazz Band on va començar també a cantar al costat d'Andrea Motis, Magalí Datzira i Eva Fernandez. La seva trajectòria va seguir fora de territori català de la mà de Joan Chamorro, Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi. Amb aquest quintet i d'altres formacions ja ha tocat als festivals més importants de l'estat i a França, a Suïssa, Itàlia, el Marroc, Suècia, Grècia i molts d'altres.

Spotify: https://spoti.fi/2UmH4je
Instagram: https://www.instagram.com/rittpayes/
Facebook: https://www.facebook.com/Rita-Pay%C3%A9s-337644413266109/
Twitter: https://twitter.com/rittpayes

Entrades populars