Últims dies World Press Photo 2019 al CCCB de Barcelona | Fins el 26 maig


40.000 persones han vist ja l'exposició World Press Photo 2019 al CCCB (Centre de Cultura Contemporània de Barcelona). I tu, te la perdràs? Encarem ja l'última setmana d'aquesta mostra, que podrà visitar únicament fins el diumenge 26 de maig. Si encara la tens pendent, et recomanem visitar-la entre setmana, per evitar aglomeracions i dedicar-li el temps necessari a "Les històries que importen".

Compra entrades

Ja tens el catàleg de l'exposició # WPPh2019?
Si visites l'exposició World Press Photo a Barcelona, no perdis l'oportunitat de fer-te amb el catàleg, publicat per Blume Editorial, que inclou moltes més imatges de les exposades al CCCB. El tens a la teva disposició al quiosc de Photographic Social Vision, a l'entrada de la sala, i adquirint-lo contribueixes a que des de la Fundació pugui seguir portant aquesta mostra a Barcelona any rere any.

Debatran sobre fotoperiodisme al festival Enfocats
Es troba el fotoperiodisme atrapat en una presó narrativa? És la pregunta que dóna títol a la xerrada que servirà com a cloenda a la 10a edició del festival Enfocats , organitzat pel Pati Llimona . Anna Surinyach, fotògrafa i editora gràfica de la Revista 5W, i Lola López, Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona, participaran al costat de Silvia Omedes, directora de la Fundació Photographic Social Vision, a la taula rodona de tancament de l'esdeveniment , debatent sobre el paper actual del fotoperiodisme i sobre la necessitat de descolonitzar la fotografia; de trencar amb certes maneres de fer i de mirar les fotografies.

Més informació

Entrades populars