Exposició: Guido Guidi - A SARDINIA: 1974, 2011 | MAN | Nùgoro, Sardenya




El Museu d'Art de la província de Nuoro (MAN), Sardenya, acollirà , a partir del divendres 21 de juny fins al diumenge 20 d'octubre de 2019, la primera gran exposició, en un museu de Sardenya i d'Itàlia, dedicada a Guido Guidi (Cesena, 1941), un dels protagonistes més significatius de la fotografia italiana dels anys posteriors a la Segona Guerra Mundial. 

Guido Guidi - A SARDINIA: 1974, 2011 és una exposició comissariada per Irina Zucca Alessandrelli i coproduïda per MAN, en col·laboració amb ISRE , l'Institut Etnogràfic Regional de Sardenya. L'exposició presenta 250 fotografies inèdites que testifiquen la relació de Guido Guidi amb el territori sard, es reprèn per primera vegada el 1974 i, posteriorment, el 2011, any en què una institució important de l’ISRE va aconseguir. 

L’exposició és alhora una narrativa antropològica i paisatgística dels canvis que van tenir lloc a l’illa al llarg de quatre dècades i un camí de recerca a la fotografia que agrupa imatges en blanc i negre dels anys setanta i les obres de color dels anys dos mil. 

Les obres exposades, reeditades per l’artista amb motiu de l’exposició, es troben documentades en un catàleg de tres volums publicat per MACK Books , una editorial de fotografia contemporània de drets d'autor amb seu a Londres.


Entrades populars