Tallers d'art per a famílies amb nadons, joves i adults | Estiu 2019 | EART | Barcelona


Tallers d'art per a famílies amb nadons a partir d'1 any, infants de 4 a 12 anys, joves i adults. Activitats extraescolars i LAB intergeneracional que articulen propostes des dels processos creatius, l'art contemporani i la cultura visual.  On aprendre fent, observant i qüestionant l'entorn proper.

10% DE DESCOMPTE en la 1a quota per les inscripcions que es formalitzin fins el 31 de juliol

CALENDARI D'INSCRIPCIONS

- De l'11 al 21 de juny
Prioritat d'inscripció als participants dels Tallers d'art del curs passat i amics i amigues d'EART.

- Del 21 al 7 de juliol
Prioritat d'inscripció als participants del Casal d'estiu 2019

- A partir del 5 de juliol
Inscripcions generals

Un projecte transversal, flexible i sense fragmentació per especialitats o tècniques. Les activitats es plantegen com a processos educatius i d'investigació. El tret fonamental dels processos d'indagació dels Tallers d'art són els vincles i diàlegs que generem amb el procés de treball tant d'artistes de la Residència EART com d'altres creadors contemporanis i temes de la cultura visual. Tot això ressona a l'aula com a lloc des d'on pensar, des d'on preguntar-nos i interpel·lar-nos, com a punt d'inflexió i reflexió, com a detonant per articular activitats que prenen forma segons el procés i les edats dels participants de cada grup.

NOU GRUP
Com a novetat, obrim el LAB intergeneracional, dirigit a totes aquelles persones que vulguin apropar-se als processos creatius contemporanis des de el fer en comú. Un laboratori d'experimentació artística, on poder reflexionar sobre les inquietuds d'un mateix i rebre eines que ens permetin cercar i trobar vies d'expressió pròpies. Un espai per observar, construir i generar experiències conjuntament.



NO ET QUEDIS SENSE PLAÇA!

NOVETAT! Laboratori intergeneracional, a partir de 16 anys.

10% DE DESCOMPTE en la 1a quota per les inscripcions que es formalitzin fins el 31 de juliol

Més informació i inscripcions

Experimentem amb l'ART
Torrijos, 68 08012 Barcelona
932 171 877
www.experimentem.org
www.activitatsdart.org

.

Entrades populars