Exposició col·lectiva | Barcelona Street Photography 2019 | Hotel Casa Volver | BCN

Obra de l'artista catalana Alicia Omedes Marial (Barcelona, ​​1948)

Ja s'ha inaugurat la nova exposició col·lectiva de "Barcelona Street Photography", una col·laboració de la Fundació Photographic Social Vision amb l'Hotel Casa Volver, en el qual cuatre autors socis de la fundació presenten i posen a la venda 72 obres fotogràfiques seves en diferents espais del recentment inaugurat hotel (La Rambla, 129). 

Els fotògrafs, Alicia Omedes Marial, Maite Caramés Pons, Renata D'Angelo i Bonaventura Durall Aulet, pertanyen a l'escena local i amb la seva obra seleccionada per a aquesta mostra ofereixen múltiples i estimulants mirades de la ciutat de Barcelona.

Des de la fundació continuem amb l'objectiu de potenciar el valor social de la fotografia documental donant suport als nostres autors en la difusió dels seus projectes. Des de l'Àrea Professional vam explorar nous formats i espais on afavorir que el públic gaudeixi del talent dels nostres representats.

En aquest cas de la mà de Casa Volver, un espai que en poc temps s'ha consolidat a Barcelona amb el seu refrescant i innovador concepte que uneix la bona feina d'arquitectes, dissenyadors d'interiors i creadors professionals amb estudis establerts a la nostra ciutat. Exposant "Barcelona Street Photography" els usuaris de l'hotel conviuen i abracen l'esperit de la ciutat reflectint la seva essència a través de la fotografia.

La mostra dels quatre autors està disposada a les habitacions, passadissos i vestíbul de l'hotel, i encaixen a la perfecció amb la filosofia de Casa Volver: sentir-te com a casa, còmode i envoltat de creativitat, la qual cosa inevitablement provoca el desig de tornar.
Aquest projecte ha comptat amb la col·laboració dels nostres estimats Photolover 19, els laboratoris EGM, Còpia Lab, visual Korner i les emmarcacions de Angle,

Més informació

.

Entrades populars