La Bonne ofereix 2 places per artistes visuals del programa 'Contested Desires'

La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona ofereix una oportunitat única per a dues artistes darts visuals que vulguin participar en el programa internacional, CONTESTED DESIRES.

CONTESTED DESIRES és un projecte col·laboratiu que explora les nostres històries colonials i l’impacte que han tingut en la nostra comprensió del patrimoni i la identitat cultural europeus a través de l’art visual contemporani.

En aquesta convocatoria s’escolliran 9 artistes (del Regne Unit, Portugal, Xipre, el Carib i Espanya) que participaran en aquest ambiciós i col.laboratiu projecte des del mes de gener del 2020 fins setembre del 2021.

Cada artista seleccionat participarà en: una residència d’un mes de durada amb seu a Europa, finalitzant amb una presentació de l’obra en curs; 3 tallers capacity building, que se celebraran a Portugal, Espanya i el Regne Unit; un laboratori de formació digital i una residència grupal i exposició final de treballs en entorns específics del lloc com a part de Xarkis Festival (Polystipos, Xipre) el 2021.

+ informació

.

Entrades populars