ENATE convoca la seva beca d'art 2020 | Fins el 15 gen.


Els cellers ENATE convoquen una nova edició de la seva beca d'art. Els artistes poden presentar les obres fins al 15 de gener del 2020. El premi compta amb una dotació de 6.000 euros i l'etiquetatge de 12 ampolles amb l'obra. A més, les obres finalistes seran exposades a la sala d'art d'ENATE, durant el mes de febrer del 2020, al costat d'obres d'artistes il·lustres com ara Saura, Tàpies, Chillida, Broto i tants altres genials artistes que formen part de la col·lecció privada del celler .

Un any més, la beca d'art ENATE es convoca amb l'objectiu de donar suport a artistes no consagrats amb una trajectòria contrastable, que vulguin aportar la seva visió en el món del vi. Les obres, que hauran de ser inèdites i de temàtica i tècnica lliure, hauran de tenir una mida no inferior a 97 cm i no superior a 162 cm.

El premi és una beca de 6.000 euros i la possibilitat d'il·lustrar una edició limitada d'un dels vins d'ENATE. A més, l'obra guanyadora passarà a formar part de la col·lecció del celler, exposant al costat dels artistes consagrats que s'exhibeixen la Sala d'Art del celler, avui una de les pinacoteques d'art contemporani més importants d'Espanya.

El jurat, que estarà format per diferents personalitats del món de l'art, a més de la representació del celler, farà públic el seu veredicte el 17 de febrer del 2020.

ENATE convoca aquesta beca des de l'any 1997, com a part del seu compromís amb l'art i la cultura. Des de llavors, un total de vuit artistes han estat becats. Així, Eva Armisén, Patricia Albajar, Mapi Rivera, Andrés Begué, Àngel Masip, Alfonso Ascunce, Gemma Rupérez i Viviana Guasch (guanyadora de la darrera edició) formen avui part de la col·lecció artística del celler.

ENATE, un dels cellers més emblemàtiques de la DO Somontano, de l'Aragó, que compta amb una dilatada trajectòria elaborant vins de qualitat. Dins de l'estratègia del celler, el concepte de qualitat no s'atura en el vi com a tal, sinó que la seva filosofia busca distingir-se dins del món del vi a través del seu inseparable maridatge amb l'art contemporani, essència del seu caràcter i senyal d' identitat en el temps.


.

Entrades populars