Exposició col·lectiva: Nadals en venda | Konvent, Berguedà | 1 des.



Exposició col·lectiva:
Nadals en venda

Inauguració: 1 de desembre de 2019, a les 19h

Konvent
c/ konvent, 0
Cal Rosal, Berguedà, Catalunya

Konvent proposa per a l’espai de vins Victòria Gironella l’exposició col·lectiva Nadals en venda.

Un llarg llistat d’artistes de diferents disciplines: Mateu Targa, Elena Boix, Perico Pastor, Anna Benet, Berni Puig, Flavita Banana, Jordi Plana, Manel Baixadera, Joan Manel, Jofre Oliveras, Elsa Guerra, Ivana Ray Singh, Rai Escalé, Alicia Calle, Alex Martínez i Agustín Santoyo.

Artistes joves de gran projecció i d'altres ja de renom com Flavita Banana, Perico Pastor o Rai Escalé, compartiran espai amb la intenció d’apropar l’art al públic i poder adquirir pintures, dibuixos i escultures directes d’artistes.

Konvent proposa aquesta exposició com una oportunitat per adquirir art, donant valor i aportant oportunitats monetàries, per poder seguir treballant amb els propis projectes.
Així mateix s'ha obert una crida per participar en el primer MERCAT DEL CAOS NADALENC que es realitzarà el 14 de desembre al Konvent, aprofitant el concert de PAU RIBA I DE MORTIMERS i que consisteix en oferir un espai de compra, venda i intercanvi d'art i cultura, obert a tot tipus de manifestacions i totalment lliure i gratuït.

Entrades populars