Exposició: Grup Art-Tra Barcelona. Deu artistes plàstic-visuals | Fins el 16 des.


EXPOSICIÓ
Grup Art-Tra Barcelona. Deu artistes plàstic-visuals.

Exposició del 28 de Novembre al 16 de desembre
Inauguració dijous 28 de novembre de 2019, a les 19 h.

Els deu membres del grup Art-Tra Barcelona són artistes de trajectòries diferents i d’un extens currículum professional. S’han anat agrupant des de 1996, moguts per un interès comú de compartir experiències en la recerca per l’actualització de l’art, i amb el desig alhora d’influir d’una manera positiva en l’àmbit social.

Els tornem a trobar a Ronda, des de l’exposició de fa dos anys, presentant ara tres obres cadascú, de formats, suports diferents i preus assequibles en dates de Nadal.

Relació d'artistes que formen part d'ART-TRA Barcelona:

Neus Aller - Bruix.net - Jordi Cerdà - Elvira Fustero - Martí Rom - Marta Montcada - Adelaida Murillo - Josep Pérez González - Esther Porta - Laura Roca

Art-Tra Barcelona
Són un grup d’artistes plàstics i visuals, que han treballat per l’actualització de l’art a l’escena cultural de Barcelona, formant part alguns de col·lectius com les galeries Trànsit-Art (1993), Espai Blanc (1997) i Aqua Fortis (2013), a Art Actual Artistes Agrupats (1996) -posteriorment amb el nom d'Art Actual Artistes Associats 4AS (1999)-, Abstracció Intimista de l’Espai (1996), Art Actual Barcelona (1997) i Alter-Art (2003), entre altres.

L’objectiu fonamental del grup és poder desenvolupar un treball de caire cultural, donant a conèixer una sèrie d’activitats relacionades amb tot tipus de manifestacions plàstiques contemporànies, de manera que aquestes s’insereixin en l’ambient social de la manera més positiva possible.

Amb aquest objectiu, han treballat als locals de l’Escola d’Escriptors de Barcelona - Aula de Lletres, amb el nom d'Art Actual - Aula de Lletres, han portat la seva programació a la Casa Elizalde amb la col·laboració del Districte de l’Eixample de Barcelona, amb la Galeria Espai Blanc, i en col·laboració amb altres galeries i col·lectius internacionals. Fa poc han tornat a agrupar-se amb el nom d’Art-Tra, grup que varen formar alguns dels seus membres el 1998 i que ara, amb la incorporació de nous artistes, continuaran tirant endavant amb els mateixos objectius que ens han unit al llarg de tots aquests anys.

Tots els seus membres són artistes que porten un bagatge d’exposicions professionals, tant a Catalunya com en l'àmbit internacional. En aquest moment són deu membres en exposicions de grup, però s'han obert a noves incorporacions en altres mostres temàtiques, on han arribat a participar una cinquantena d’artistes plàstic-visuals. El seu treball en equip els dóna la possibilitat de convertir en realitats el que podrien ésser només desitjos.

+ informació

Paral·lelament a l’exposició es faran dues conferències per Pere Bruix membre del grup Art-Tra Barcelona: “200 imatges de la Biennale 2019”

La “Biennale”, que té lloc a Venècia, és una de les manifestacions més importants d’art contemporani, on artistes i comissaris de cada país intenten mostrar el que és més innovador o espectacular. Farem un recorregut pels diferents pavellons oficials i descobrirem aquelles obres més representatives.

Dilluns, 2 de desembre de 2019, a les 7:15h. de la tarda. Entrada gratuïta

“200 imatges de la FIAC 2019”

La FIAC, que durant quatre dies d’octubre agrupa les principals galeries internacionals d’art contemporani a Paris, és una guia dels corrents artístics més comercials, on artistes i marxants intenten marcar tendència. Farem un recorregut pels diferents estands i cercarem aquelles obres que ens puguin mostrar un impuls diferent.

Dilluns, 9 de desembre de 2019, a les 7:15h. de la tarda. Entrada gratuïta

CENTRO RONDA BARCELONA
Consell de Cent 382. 
Barcelona, Catalunya


.

Entrades populars