N2 Galeria participa a la 23è edició del Festival d'Art Sostenible Drap-Art'19 | 15 nov. - 19 gen.


El 15 de novembre de 2019 s'inicia Drap-Art'19, la 23è edició del Festival d'Art Sostenible que té lloc en el Museu Marítim de Barcelona.

Ja és tradició que a l'apartat expositiu hi participin artistes de la N2 Galeria i enguany no és una excepció. Així, entre el 15 de novembre de 2019 i el 19 de gener de 2020 es podran veure, entre les obres exposades al Hall del Museu, peces de Mario Soria, Kenor i Teresa Gancedo, representades per la N2 Galeria.

Drap-Art'19, és una exposició col·lectiva amb obres d'art que neixen, unes vegades per a denunciar el desaforat consumisme actual, altres vegades com a evidència de l'enorme quantitat de residus que generem, unes altres des del romanticisme dels artistes que plasmen en les seves obres el desig d'un entorn millor, i en tots els casos amb l'objectiu de crear consciència social per a aconseguir un desenvolupament més sostenible, tant des del punt de vista mediambiental com en relació a les problemàtiques socials actuals.

Destaca la presentació de Mars de Fuga, Mars de Cura, un projecte que treballa amb joves d’entre 16 i 19 anys que han iniciat un procés migratori sense un referent adult, apropant-els novament al mar Mediterrani a través d’un espai creatiu i de llibertat on poder expressar i canalitzar emocions, sentiments i somnis, on intercanviar i compartir ideïs, valors culturals, potenciar l’adquisició d’auto-coneixement i el coneixement de l’altre. Un espai de reflexió sobre ells mateixos a partir dels seves pròpies creacions.

+ informació
.

Entrades populars