La Bonne debat 'Errata' amb I. Segura, S. de Serdio, M. Vergonyós i D. Ortíz | 12 des.



La Bonne convidar-vos a una visita guiada per l’exposició Ariella Aïsha Azoulay. Errata de la Fundació Antoni Tàpies i una posterior sessió de reflexió al voltant dels treballs artístics fets amb materials i imatges d’arxiu de l’artista Areilla Aïsha Azoulay.

Errata es basa en el dret a intervenir i a revertir el coneixement imperial i colonial.
A través d’intervencions textuals i visuals, que Ariella fa en les seves obres, incloent-hi l’esborrat, la reposició, la juxtaposició, l’addició i la sostracció, l’estatus intocable dels objectes del coneixement (llibres, documents i objectes artístics) es posa en qüestió la sacralitat que tenen a l’hora de construir i legitimar la “Història”.

Després ens trobarem a l’auditori de la Fundació Tàpies amb l’Ariella, la historiadora Isabel Segura, la professora i investigadora Aida Sánchez de Serdio, l’artista Marta Vergonyós i altres convidades, com la Daniela Ortíz, per reflexionar entorn a com entenem l’Arxiu com a institució colonial, com treballar amb la documentació d’arxiu i com podem intervenir i revertir el coneixement imperial.

12 de desembre de 2019:

- Visita guiada | A les 18h | Fundació Antoni Tàpies
- Conversa | A les 19h | A l’auditori de la Fundació Antoni Tàpies

L’Ariella és artista i professora de Cultura Moderna i Literatura Comparada. Co-organitzem aquesta sessió oberta amb les alumnes del Laboratori Feminista de Creació Documental conjuntament amb la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona.


.

Entrades populars