Portes obertes al Museu del Disseny amb motiu del 5è Aniversari | 13 des.


El 13 de desembre de 2019, el Museu del Disseny celebrarà els seus primers cinc anys, i com no podria ser d’una altra manera, ho volen celebrar amb tota la ciutadania. És per això que han organitzat un cap de setmana de portes obertes perquè tothom pugui visitar les seves exposicions de manera gratuïta. Ara mateix, el que ja s’ha consolidat com un dels equipaments culturals més importants de Barcelona, té quatre mostres, totes elles obertes per celebrar mitja dècada. 

Aquestes són "Del món al museu. Disseny de producte, patrimoni cultural", "Extraordinàries! Col·leccions d’arts decoratives i d’arts d’autor (segles III-XX)", "El cos vestit. Siluetes i moda (1550-2015)" i "Dissenyes o treballes? La nova comunicació visual. 1980-2003". A més, l’exposició temporal "Victor Papanek: La política del disseny" també es podrà visitar de franc. Per complementar el vostre cap de setmana, us podeu apuntar a una de les visites dinamitzades en família que ofereixen dissabte i diumenge. Per fer-les, us hi haureu d’inscriure directament al taulell d’informació del mateix espai.

La celebració dels cinc anys del Museu del Disseny es farà els dies 13, 14 i 15 de desembre en l’horari habitual, de 10.00 a 20.00 hores. I si sou amants del disseny, podeu aprofitar per adquirir les publicacions editades pel museu amb un descompte especial per a l'ocasió.

Com hem dit, l’entrada a l’espai serà lliure i gratuïta. 

Museu del Disseny de Barcelona
Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38 
Barcelona, Catalunya


.

Entrades populars