TRAM col·labora amb els museus Articket per promoure l’art i la cultura el 2020


TRAM col·labora amb els sis museus d’art de Barcelona que conformen el grup ARTICKET un any més per promoure l’art i la cultura. El Tramvia de Barcelona ha renovat el seu acord de col·laboració amb el MACBA, el CCCB, la Fundació Joan Miró, el Museu Picasso i el Museu Nacional i ha afegit a la Fundació Antoni Tàpies per promoure l’art i la cultura.

TRAM es compromet a realitzar accions de promoció com ara sortejos d’entrades dels diferents museus, a les seves xarxes socials durant el 2020 per facilitar l’accés a la cultura a les persones usuàries del tramvia.

TRAM ha renovat per tercer any consecutiu el seu conveni de col·laboració amb el MACBA, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), la Fundació Joan Miró, la Fundació Museu Picasso de Barcelona i el Museu Nacional d’Art de Catalunya (Museu Nacional) i ha sumat la Fundació Antoni Tàpies a l’acord amb l’objectiu de facilitar la difusió de les exposicions d’aquests museus i centres de cultura a través del Tramvia de Barcelona.

El conveni estableix la col·laboració entre TRAM i els 6 museus que conformen el grup Articket amb l’objectiu de fomentar la cultura, facilitar la difusió de les exposicions previstes i fomentar el coneixement de la oferta cultural dels centres museístics de la ciutat. Per aquest motiu, TRAM s’ha compromès fomentar la visibilitat de la propostes culturals i promocionar l’assistència als museus amb sortejos i promocions de packs d’entrades i abonaments al llarg de l’any 2020 a través dels seus canals corporatius.

Les persones usuàries del tramvia, doncs, accediran doblement a l’oferta cultural barcelonina a través de les propostes de les xarxes socials de TRAM i la retolació de les instal·lacions tramviàries per part de cada una de les entitats museístiques.

Una actuació de difusió cultural d’alt impacte

El conveni de TRAM amb els museus, el qual estarà vigent fins al mes de desembre de 2020, estableix una sèrie de compromisos del Tramvia de Barcelona amb la difusió de l’art i la programació cultural dels sis museus. L’actuació comunicativa més destacada serà la possibilitat de la vinilació d’un tramvia sencer durant un període de dos mesos per fer difusió d’una exposició programada de cada un dels museus participants del conveni.

L’acord establert entre TRAM i els museus de la ciutat també inclou altres contraprestacions, com ara: la difusió de l’art i la cultura a través dels canals propis del Tramvia de Barcelona i l’ús d’espais per a l’organització d’activitats i esdeveniments.

Sobre el Grup Articket

Articket, és el passi que dona accés directe als 6 museus de Barcelona durant 12 mesos. Els museus inclosos en aquest passi son CCCB, Fundació Antoni Tàpies, Fundació Miró, MACBA, MNAC i Museu Picasso. Amb un format de passaport i una proposta enriquida amb informació sobre rutes i curiositats a la ciutat, aquest passaport de l’art ofereix un viatge per l’art que ofereixen els principals museus d’art i cultura de la ciutat amb un 45% de descompte sobre el preu de l’entrada general.


.

Entrades populars