Art en obert | Guateque Fest. | Residència EART | 25 gen. | BCN


ART EN OBERT. GUATEQUE FEST. POSA LES MANS A LA MASSA!

Activitat intergeneracional per potenciar experiències creatives
Dissabte 25 de gener de 2020, d'11.00 a 13.00h

Amb el col·lectiu artístic K. G. G. (kitchen Guateque Group)
Intergeneracional. A partir d'1 any.

3€ per persona (el pagament es realitza el mateix dia de l'activitat)

El col·lectiu d'artistes K.G.G. us convida a preparar un guateque conjuntament! Porteu les vostres idees, mogudes i obsessions per celebrar-ho tot. Prepararem una festa totxs juntxs, us hi animeu?

Entenen per 'guateque' a un espai lliure de pressions i expectatives on l'important no són els resultats, sinó la cura i el compartir els processos creatius. Un procés creatiu pot ser qualsevol idea o cosa que t'apassioni fer: una idea, objecte o joguina que et suposi un repte o que t'obsessioni amb molt de gust.

Porteu aquestes 'cosetes' per compartir. Per celebrar-ho farem un pastís entre totes i tots.

El K.G.G. es defineix com un grup espontàniament auto organitzat que es reuneix setmanalment a la cuina d'EART, per menjar juntes i tramar cosetes guais.
https://grupkgg.hotglue.me/

El col·lectiu va néixer en el marc de la Residència EART. La Residència EART és un espai físic, però també és un brou de cultiu, una possibilitat per generar i compartir processos i experiències. Aquest grup d'artistes residents del moment, que s'aplegava a la cuina d'EART amb una intenció relacional, es va trobar amb el rastre que va actuar com a detonant del col·lectiu. Unes sigles impreses sobre paper vermell, enganxades a les rajoles de la cuina K. C. G (Kitchen Consciousness Group), una acció desplegada per Lluc Mayol a la sessió avaluativa del Curs d'agents articuladors de projectes artístics. 2018.

Art en Obert és una proposta intergeneracional, adreçada a persones de totes les edats i coneixements interessades en temes que vinculen art i educació.

Els infants a partir d'un any, han d'anar acompanyats com a mínim d'un adult. Tots els adults són participants de l'activitat.

Podeu venir amb els pares, els fills, els nebots, els avis, les tietes, uns amics, la cosina, el veí... amb infants o sense ells.

La proposta s'activa des dels processos de l'art contemporani, acompanyada per un/a artista i/o educador/a en arts.

Consisteix en passar-ho bé plegats i col·laborar en la iniciativa dels altres. Donar la volta als materials per potenciar aprenentatges comuns i creatius.

Un intent d'interrompre les acceleracions quotidianes, per facilitar la convivència dels ritmes de cada persona, potenciant un ambient relaxat on pugui construir-se un lloc d'experiència compartida.

Us conviden a crear, imaginar, jugar, pensar, aprendre!


Experimentem amb l'ART
Torrijos, 68 
Barcelona, Catalunya
www.experimentem.org

.

Entrades populars