Exposició: Natural / Artificial | Granja Soldevila | Sta Perpètua | Fins el 16 feb.


EXPOSICIÓ
Natural / Artificial
10.01.20 – 16.02.2020

Granja Soldevila 
Santa Perpètua de la Mogoda, Catalunya

El discurs expositiu treballa la dicotomia natural i artificial, indaga com diferents artistes han tractat aquesta dicotomia en una sèrie de treballs que aborden temes com els materials, el paisatge, el menjar i els animals. En moltes ocasions ens trobem amb el que és natural, adulterat, i allò artificial, revestit d’una certa aura natural; tot dependrà d’on es posi l’accent.

Aquesta exposició s' emmarca en una sèrie de projectes del Servei Educatiu de la Panera, que des de l’any 2011 va iniciar la producció de diferents exposicions concebudes per al públic infantil i familiar, però amb la intenció d’arribar a un públic tan ampli com sigui possible.

En aquesta ocasió, es treballa la dicotomia natural i artificial; en un moment històric en què ambdós conceptes semblen haver-se desdibuixat més que mai, els límits entre l’un i l’altre són imprecisos, de manera que, tot sovint, ens veiem abocats a més d’una confusió i engany. En moltes ocasions ens trobem amb el que és natural, adulterat, i allò artificial, revestit d’una certa aura natural; tot dependrà d’on es posi l’accent. En el món actual, basat en les lleis de mercat, les modes de consum oscil·len entre aquests dos pols: productes naturals, saludables, orgànics i ecològics, que a la vegada siguin accessibles, fàcils d’administrar, assequibles i tecnològics.

L’exposició Natural/Artificial indaga com diferents artistes han tractat aquesta dicotomia en una sèrie de treballs que aborden temes com els materials, el paisatge, el menjar i els animals. Al final de l’exposició, el dissenyador Martín Azúa proposa una sèrie de tallers que activen l’espai d’acord amb els temes tractats en els diferents àmbits. Aquestes activitats són fruit del projecte «Caixes d’artista», que ha rebut el suport de la Fundación Banco Santander i en el qual han participat artistes com Anne-Marie Cornu, Miquel Mont i Guillermo Mora.

Artistes participants: Antoni Abad, Martín Azúa, Curro Claret, Martí Guixé, Kaoru Katayama, Juan López, Concha Prada, Francisco Ruiz de Infante, Mauro Vallejo, Verónica Vicente i Adrianna Wallis

Organitza: Centre d’Art La Panera, Museu Jaume Morera de Lleida i Arts Santa Mònica-Departament de Cultura

+ informació

.

Entrades populars