Portes obertes i visita guiada per a Urban Sketchers a la Tàpies | 8 març


A partir de març de 2020, les principals artèries de la ciutat de Barcelona es tallaran al trànsit, un cop al mes, amb l’objectiu de reduir la contaminació al centre de la ciutat. La Fundació Antoni Tàpies, aprofitant aquesta iniciativa, organitza un cicle d’activitats al carrer anomenat #Obrim carrers que tindrà lloc el primer cap de setmana del mes, amb motiu del tall al carrer Aragó.

Inaugurarem el cicle afegint-nos a la trobada oberta a tothom que ha organitzat Urban Sketchers Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona. Durant tot el matí, la Fundació oferirà l’entrada gratuïta a totes les persones que vulguin dibuixar detalls arquitectònics o de l’interior del pati d’illa des de la terrassa. S’oferirà una visita comentada per conèixer la història de l’edifici a les 13.00 h i un aperitiu a l’auditori del museu.

Els visitants dominicals que s'hi vulguin acostar, també podran gaudir d'un matí de portes obertes per veure les exposicions: Antoni Tàpies. Teatre, Antoni Tàpies. Certeses sentides i Antoni Tàpies. L'àcid és el meu ganivet.

08.03.2020 de les 10 a les 15h - Entrada gratuïta

Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
Barcelona, Catalunya


.

Entrades populars