La Galeria Joan Prats obre les portes i prorroga l'exposició Chema Madoz


Chema Madoz. S/T, 2016. Fotografia B/N sobre paper baritat, virat al sulfur, ed. de 15. 60 x 50 cm.

El 12 de maig de 2020, la Galeria Joan Prats ha reobert les seves portes. L'atenció als clients és exclusiva i amb cita prèvia, trucan't al 932 160 284 o al correu electrònic galeria@galeriajoanprats.com

Exposició: Chema Madoz

Prorrogada fins el 28 de maig del 2020.

Les fotografies blanc i negre de Chema Madoz es caracteritzen per la seva netedat i finor. En elles, apareixen objectes senzills de la vida quotidiana que el fotògraf ha manipulat, sovint combinant-ne dos de diferents, buscant associacions o paradoxes. Aquestes escultures creades per l’artista neixen només per a ser fotografiades, sempre amb llum natural. El canvi d’escala i l’eliminació del color permeten establir una distància i a la vegada distorsionar la realitat, posant en dubte idees com la del veritable o el possible.

En les imatges de Chema Madoz conflueixen, així doncs, dos punts de vista, el del propi fotògraf i el de l’espectador, que s’enfronta a la fotografia des del mateix lloc des del qual ell es va enfrontar a l’objecte. En les paraules de Chema Madoz, li interessa “la idea de troballa, de descobriment, de percebre el misteri en el quotidià”. I a la vegada, l’artista concep la realitat com un exercici de lectura i, amb una mirada freda, documenta mitjançant la fotografia la destrucció de les seves regles.

Totes les fotografies estan impreses sobre paper baritat i virades al sulfur.

Entrades populars