Propostes de la Fundació Antoni Tàpies durant el confinament


Amb motiu dels confinament causat per la grip del covid-19, els museus han dissenyat una sèrie d'activitats per fer a casa amb el motiu #JoEmQuedoaCasa. Us compartim les que proposa la Fundació Antoni Tàpies:

· Una fàbrica de llibres
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, ens van oferir una tria de llibres d’artistes per a infants acompanyada de propostes creatives per a realitzar amb els petits.

· Segni mossi

Des de fa uns quants anys, des del departament d’Educació i Programes públics del museu, acollim els tallers i formacions de Segni mossi. L’artista visual Alessandro Lumare i la coreògrafa Simona Lobefaro porten a terme des del 2014 aquesta investigació al voltant de la interacció entre la dansa i el dibuix amb adults i infants. Aquest any han posposat les activitats que teníen programades amb ells pel mes de març. Estem segurs que ben aviat podrem tornar-los a tenir a Barcelona; mentrestant, aquí teniu un tastet de les seves propostes inspiradores i poètiques.

· Audioguia de les exposicions vigents en obert.
Nubart i la Fundació Antoni Tàpies us ofereixen el contingut de l’audioguia de les exposicions Antoni Tàpies. Teatre, Antoni Tàpies. Certeses sentides i Antoni Tàpies. L’àcid és el meu ganivet. Des de casa, podeu fer un recorregut per algunes de les obres que tenim exposades actualment al museu a través d’imatges i de pistes d’àudio.

· 50 pel·lícules

Us proposem una selecció de 50 pel·lícules clàssiques que representen l’interès d’Antoni Tàpies pel cinema.

· Fitxes “Sobre Tàpies” per als més petits.
Podeu descarregar-vos algunes de les fitxes amb propostes d’activitats al voltant de l’obra d’Antoni Tàpies prenent com a referència les obres que trobareu aquí.

· Junior Report, el diari dels joves lectors de La Vanguàrdia ens ofereix un article sobre l’exposició Antoni Tàpies. Teatre.

· Els més de 150 vídeos del Canal de Youtube de la Fundació Antoni Tàpies.

Subscriviu-vos al Canal de Youtube de la Fundació Antoni Tàpies i gaudiu de més de 150 vídeos amb entrevistes, exposicions, performances, conferències i debats sobre art contemporani.


.

Entrades populars