4a edició del Festival Panoràmic | Granollers i Barcelona


Ja hi ha dates confirmades per la 4a edició del Panoràmic, Festival de Fotografia, Cinema i més, que obrirà portes el 15 d’octubre a Granollers i el 20 d’octubre del 2020 a Barcelona. Aquesta edició tractarà el concepte d’Extimitat, posant el focus en les intimitats que deixen de ser secretes i privades i es converteixen en públiques . El festival explorarà les fronteres entre el públic i el privat, i com la necessitat de compartir sovint conviu amb la por a ser vigilats i controlats socialment.

L’extensa programació inclou exposicions, workshops, conferències, simposis, projeccions i convocatòries obertes a la participació d’artistes d’arreu del món. També compta amb un programa educatiu i activitats pensades per a un públic familiar. Una de les grans novetats d’enguany és l’ampliació de les seus del festival: Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers) seguirà sent la seu principal, però s’hi afegeixen l’Arts Santa Mònica, la Fundació Mapfre i la Fundació Foto Colectània (Barcelona). Entre els noms més destacats d’aquesta 4a edició hi trobem els artistes Sophie Calle, Mireia Sallarès, Antoine d’Agata, Daniel G. Andújar, Itziar Okariz, Kurt Caviezel i Laia Abril,. El programa complet del festival es presentarà la darrera setmana de setembre. 

Enguany, Panoràmic amplia la seva xarxa de contactes internacionals amb vincles amb Festivals de Serbia, Itàlia, Quebec i Colombia. 

Panoràmic està organitzat per Grisart, i promogut per l’Ajuntament de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts. El fotògraf Joan Fontcuberta forma part de la direcció del festival i n´és un dels principals impulsors, juntament amb Mercè Alsina, Andres Hispano i Fèlix Pérez-Hita que formen el comitè assessor. Panoràmic també compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona.


.

Entrades populars