Portes obertes a la Fundació Tàpies amb motiu de la reobertura | 19 de juny

Fotografia: Antoni Tàpies. Personatge, 1991.

La Fundació Antoni Tàpies reobre completament el seu museu el proper divendres 19 de juny del 2020, després dels mesos de confinament a causa de la COVID-19, amb una jornada de portes obertes, i ens convida a visitar-los en un moment tan especial.

La jornada de portes obertes tindrà lloc el divendres 19 de juny del 2020, de 10.00 a 19.00 h.

Una segona oportunitat per veure tres exposicions

Aquesta és una ocasió per retrobar-se amb la Fundació, i una segona oportunitat per veure les tres exposicions dedicades a l’artista Antoni Tàpies, que s'han prorrogat fins al 20 de setembre del 2020: Antoni Tàpies. L’àcid és el meu ganivet, mostra que ofereix una tria de gravats i de llibres d’artista realitzats entre el 1988 i el 1990 que posen de manifest la seva experimentació en el terreny de l’obra gràfica; Antoni Tàpies. Teatre, que a través de pintures, dibuixos, gravats i material documental divers explica la relació que Tàpies va tenir amb les arts escèniques; i Antoni Tàpies. Certeses sentides, que presenta conjunt d’obres realitzades sobre un material tèxtil sintètic que feia servir per cobrir i protegir el terra de l’estudi.

Nous horaris

Temporalment, s'ha ajustat l’horari del museu que serà de dijous a dissabte de 10.00 a 19.00 h i els diumenges de 10.00 a 15.00 h.

Per a més informació podeu consultar el web fundaciotapies.org


.

Entrades populars