Bombas Gens celebra el seu tercer aniversari amb Inma Femenía | València

L'artista Inma Femenía i la comissària Julia Castelló.

Bombas Gens iniciarà aquest cap de setmana les celebracions relacionades amb el seu tercer aniversari. Encara que aquest últim any ha sigut molt atípic, no per això el centre d'art de la Fundació Per Amor a l'Art vol deixar de celebrar-lo. Es farà, això sí, amb totes les mesures de seguretat pertinents.

La programació especial arrancarà aquest divendres a les 20h amb una conversa entre l'artista Inma Femenía i la comissària Julia Castelló en el singular jardí de l'edifici. Ambdues reflexionaran sobre l'exposició "Infralleu", i presentaran el catàleg que l'acompanya. L'accés a l'activitat és limitat i prèvia inscripció.

Seguidament, el dissabte 4 de juliol a les 20h tindran lloc sengles sessions de cloenda dels dos grups processuals que s'han mantingut actius durant el confinament. D'una banda Stories. En Marxa, que ha continuat adaptant les seues trobades al format virtual, connectant a persones, històries i geografies de la ciutat des de Bombas Gens. I també el Grup de lectura, que vincula lectures a les exposicions del centre.

Per al 17 de juliol a les 20h està prevista la presentació del llibre "Construir un lloc, construir un temps". Aquesta publicació, editada per Nuria Enguita i Sonia Martínez, reuneix materials que reflexionen sobre diverses experiències de mediació en Bombas Gens i sobre el seu programa al llarg dels tres anys de vida de centre. Una programació que es construeix en diàleg amb nombrosos agents, molts d'ells presents en el llibre, a través de textos redactats expressament o escrits durant el desenvolupament de les activitats. Es completa amb una secció d'imatges i un arxiu de cites i comentaris.

Les activitats presencials conviuran amb les virtuals, que es van activar durant el confinament i se segueixen llançant puntualment des dels canals online del centre d'art.

Amb motiu del seu aniversari, Bombas Gens també afegix serveis al nou recorregut art + patrimoni + naturalesa que inaugurà per a la seua reobertura. Ara reactiva les visites guiades (amb inscripció prèvia), i incorpora audioguies específiques per a cada exposició que els usuaris es podran descarregar en el seus propis dispositius.


.

Entrades populars