Cows Twombly | Oscar Holloway | Ana Mas Projects | Art Nou | L'Hospitalet


Inauguració: 25.06.20 | 17h
Dates de l'exposició: 25.06.20 - 04.09.20

Ana Mas Projects es complau a presentar 
Cows Twombly
Una exposició individual d'Oscar Holloway en el marc d'Art Nou.

Inauguració 25.06.2020 a les 17h

Cows Twombly proposa una fantasia gràfica. La trobada dels grafismes característics de l'artista Cy Twombly (1928-2011) amb una col·lecció de representacions gràfiques de bòvids, que daten de la segona meitat de segle XIX. Els flancs peluts de vaques, bous i toros acullen aquests grafismes, i els incorporen en un entramat pictòric que, lluny de tenir pretensions artístiques en la seva concepció original, tracta d'assenyalar i celebrar les característiques genètiques atorgades a través d'l'encreuament selectiu d'espècimens, accentuant seus trets més característics com la prominència de el coll, la protuberància dels lloms o la rectitud de l'esquena.

La proposta es basa en la cruïlla entre la superfície, textura i trama dels dibuixos i gravats dels bòvids, amb els traços gestuals de Twombly, creant una pinacoteca lúdica, suggerent i mansa, que s'alfabetiza la gestualitat de l'pintor a el temps que juga a concebre el llom dels animals com una pissarra o un llenç per Cy Twombly.

O també, es pot interpretar a l'inrevés, com si els traços de Twombly fossin part de la pigmentació natural de els cabells de vaca, marejant les nocions d'originalitat i expressió. D'altra banda, Naxos, Apollo i Venus (noms clàssics de l'imaginari gràfic de Twombly) són bons noms de bou, bou i vaca, no?

Sobre l'artista:

Oscar Holloway és un artista, comissari i investigador català. El seu treball se centra en la representació animal en cultures d'internet. Nascut a Barcelona el 1989 es llicencia en Belles Arts a la Universitat de Barcelona havent estudiat un any a Rotterdam i estudia un Màster de comissariat a la Central Saint Martins, Londres.

Els seus projectes i investigacions basats en la imatge, i el seu interès per la construcció de la història natural i la representació d'animals no humans han estat explorats prèviament en exposicions individuals com 'Diorames' (Galeria Divus, Londres, 2014), 'Per que us Peixes saltam Acima dóna superfície dóna água '(Museu Geològic, Lisboa, 2017) i' Captures: the shooting of the future '(Can Felipa, Barcelona, ​​2019), i amb exposicions col·lectives com' FUNKY Cloud, Hunt, Village '(Sala d'Art Jove, Barcelona, ​​2016), 'Creure en deu coses impossibles Abans d'ESMORZAR' (Museu de la Pell, Vic, 2017), 'Segona Categoria' (FEA, Lisboa, 2018) o 'The Pathfinders' (Atelier ABCC, Lisboa, 2019).

També amb les publicacions 'Cows Twombly' (2019), 'Captures' (2019), 'The ferocity exhibition' (2017), 'Fishing pictures' (2018), 'Hunting pictures' (2018), 'Hoofs, claws and Antlers of the Rocky Mountains by the camera '(2019, Premi Miquel Casablanques, modalitat publicació), i amb la investigació per la seva tesi de màster,' "A Down" Decadence of Hunting Aesthetics in Film from Fred Bear to 8 year old Will 'presentada a Central Saint Martins a 2014.

Horaris: dilluns a divendres de 10h - 14h i amb cita prèvia
Tancat: 31.07 - 28.08.20

AMP_Barcelona | Isaac Peral, 7. L'Hospitalet de Llobregat, Catalunya

AMP_San Juan | 1213 Luchetti, San Juan, Puerto Rico | Amb cita prèvia

+ informació




.

Entrades populars