La primavera robada | Didier Lourenço | Galeria Barnadas | Barcelona


Didier Lourenço
La primavera robada

Del 17 de juny al 24 de juliol del 2020
Galeria Barnadas, Barcelona, Catalunya

L’exposició de Didier Lourenço és des del 1995 la cita ineludible de cada dos anys a la Galeria Jordi Barnadas. Segurament Lourenço és dels artistes que, sent fidel al seu estil, ha evolucionat més. Aquest món tan inconfusible que ell crea, directe i entenedor i el seu llenguatge universal l’han fet consolidar-se nacional i internacionalment d'una manera contundent.

Aquest estiu, ens presenta una exposició més alegre i acolorida que mai que ens ajudarà a fer-nos oblidar la primavera que no hem viscut: “La primavera robada”.

Des del 1995, cada dos anys, tenim una cita ineludible a la galeria Barnadas: la individual de Didier Lourenço, un dels artistes que, sent fidel al seu estil, més ha evolucionat. Lourenço està construint una de les trajectòries més sòlides i personals del nostre panorama artístic: el seu món tan personal, directe i entenedor i el seu llenguatge universal l’han fet consolidar-se nacional i internacionalment de manera merescuda. La seva obra es col·loca per sobre de les modes i creix per si mateixa amb una gran connexió amb el públic.

Aquest estiu, ens presenta una exposició més alegre i acolorida que mai, potser per fer-nos oblidar la primavera que ens ha estat robada…

Pot visualitzar el catàleg aquí.

Vídeo de l’exposició filmat per en Climent Vilella: click aquí.

Entrades populars