Un jardí de contes | Fundació Miró Mallorca | PalmaAquest estiu 2020, la Fundació Miró Mallorca, de Palma, vol omplir de contes els seus jardins. Us presenten el nou projecte comunitari i participatiu gratuït creat entre Benestar Social de l’Ajuntament de Palma, Càritas Mallorca i la Fundació Miró Mallorca per a famílies amb infants de 6 a 12 anys.

Amb “Un jardí de contes” conviden els i les participants a reflexionar sobre diferents temes a través dels contes, els quals seran explicats per persones de diferents indrets del món que actualment viuen al barri de la Fundació i que, per tant, també ens faran viatjar amb la nostra imaginació.

Un dels objectius del projecte és dinamitzar el barri, generant una proposta participativa, horitzontal i comunitària. La primera sessió està destinada exclusivament a un grup d’infants ja tancat, dinamitzat entre Benestar Social de l’Ajuntament de Palma i Càritas Mallorca, del barri on s’ubica la Fundació. Però la segona sessió està oberta a altres famílies amb infants de 6 a 12 anys (de la nostra barriada o d’una altra procedència) que vulguin gaudir d’un matí de contes, conversa, natura i art als jardins de la Fundació.

Inscripcions a la sessió del 7 d’agost (de 10 a 11 h): a partir de dimarts 30 de juny. Telefonant a la Fundació Miró Mallorca, de 10.30 a 18.30 h (tel. 971 701 420)

Preu: gratuït

Cal l’assistència obligatòria d’un adult acompanyant. Places limitades.

+ informació

.

Entrades populars