Visites comentades a la Fundació Antoni Tàpies per a grups i infants | Barcelona


Imatge de l'escultura 'Mitjó', una de les més emblemàtiques d'Antoni Tàpies.

Visiteu la Fundació Antoni Tàpies en grup

Aquest estiu 2020, visiteu la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona en grup i gaudiu d’una experiència comentada o dinamitzada, feta a mida i amb totes les mesures de seguretat vigents.

Descobriu les exposicions en curs: Antoni Tàpies. L’àcid és el meu ganivet, Antoni Tàpies. Certeses sentides i Antoni Tàpies. Teatre, o exploreu el passat de l’edifici modernista, seu de l'Editorial Montaner y Simón i obra de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Visites dinamitzades per als infants

A més, us ofereixen la visita dinamitzada per a infants i joves, adaptada també a la normativa sanitària. A cada parada d’aquest itinerari ens espera una obra i una proposta creativa diferent, com ara una experiència performativa amb el cos o bé una acció per copsar els materials emprats per l’artista per observar-ne les qualitats tàctils i expressives.


D’aquesta manera, a través del diàleg, del joc i de diverses metodologies artístiques viurem l’exposició establint vincles personals amb algunes de les obres exposades.

Informació i reserves

En aquest enllaç, trobareu el nou horari d’obertura al públic de la Fundació Antoni Tàpies. Si necessiteu més informació sobre les visites o voleu fer la reserva, escriviu-nos a: reserves@ftapies.com.

+ informació

.

Entrades populars