Es presenta el número 67 de la revista cultural 'Eivissa' | Institut d’Estudis Eivissencs

Número 67 de la revista cultural Eivissa

L’Institut d’Estudis Eivissencs ha celebrat, el 30 de juny del 2020, la presentació del número 67 de la revista cultural Eivissa, que ve publicant-se des de l'any 1974. La presentació ha anat a càrrec de l’Enric Ribes i Marí, director de la revista, i d'en Maurici Cuesta i Labèrnia, vocal de la comissió executiva de l’Institut.

L’acte va tenir lloc a les 20.30 hores, al Restaurant Santa Gertrudis (Plaça de l’Església 8, Santa Gertrudis de Fruitera). En acabar, els assistents van gaudir d’un piscolabis.

La finalitat de l'Institut d'Estudis Eivissencs és protegir el patrimoni natural i cultural de les Illes Pitiüses. Es una institució plena de vida, il·lusionada en un munt de projectes culturals i plenament compromesa amb la societat d’Eivissa i Formentera. Una entitat sense ànim de lucre que, des del 1976, té la consideració d’entitat fundadora de 'La Caixa', amb representació permanent al Consell General.

Des de l’IEE editen i col·laboren amb la publicació de llibres i publicacions en català, fem publicacions periòdiques com la revista cultural Eivissa o l’almanac El Pitiús; organitzen cursos de català per a nouvinguts, conferències, concerts, la Nit de Sant Joan i el Curs Eivissenc de Cultura, entre moltes altres activitats més.

+ informació

.

Entrades populars